Gastenboek

We lezen met plezier uw eerste (en volgende) indrukken na!

9 opmerkingen:

 1. Dag An en Mark
  Als je zin hebt in een eerste tussenstop: koffie in Veltem vandaag? Misschien beter ander keertje : )
  Heel veel plezier!
  Groetjes
  An

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal , Nieuws vers van de pers,

  Ze zijn met de fietsen goed aangekomen in Charleroi om half acht deze op deze nevelige ochtend .

  We hebben ontdekt vanmorgen dat er geen karretjes in Charleroi airport zijn ook niet na een vraag aan de information desk die ons mooi in het Nederlands te woord stonden. Gelukkig wogen de fietsen niet veel . De check in is vrij vlot verlopen nu nog hopen dat de fietsen nog zonder brokken in Stockholm south toekomen dan 50 km fietsen en de eerste camping. Hopelijk droog en en niet te koud . Het is 10 uur ze moeten zo ongeveer aan het vertrekken zijn.

  An en mark,
  Ik zou zeggen goeie reis en hou ons op de hoogte. daarom hoop ik stiekem dat af en toe eens hard regent en dat jullie dan in de buurt van een internet cafe zijn :-)

  Clo de taxi :-)

  PS ik was om half tien op het werk na fileleed tussen waterloo en zaventem..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. An en Mark,
  Veel plezier en geluk tijdens jullie tocht. Leuk dat we jullie kunnen volgen op deze mooie website. Ik wens jullie veel droge dagen en nachten, weinig (of liever nog geen) platte banden, leuke ontmoetingen, gemakkelijk te vinden campings, lekker eten, ... kortom een geweldige reiservaring. (allee toch voor jullie, ik ga mij deze vakantie toch maar in een knus hotelkamertje settelen).
  Have fun en tot blogs

  Ingrid Rathjen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi,

  we met in Kustavi, just after the rain had started...

  I updated my webpage and you are now in the "people I met" section of the North Cape 2010 trip area: www.rad-fernweh.de

  Cheers and a good luck - enjoy the Baltics.
  Klaus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo an en Mark,

  Jullie hebben al veel gefietst en veel geschreven over jullie avonturen. (dat laatste had ik eigenlijk niet verwacht)maar doe zo voort ....En die foto met dat gele bloemetjes veld is prachtig.

  Hier is het sinds vrijdag weer winter geworden ipv zomer. Maar de goede temperaturen zijn weer in aantocht beweren ze bij het kmi.

  Zware overstromingen in zuidfrankrijk en noord spanje .

  De verkiezigen hebben hier voor wat tumult gezorgd. Gelukkig waren we hier in Leuven wat gematigder dan de andere regio's qua NVA stemmen. Ik heb al veel discussie's achter de rug maar veel vlamingen lijken totaal gebrainwasht door de media. Enfin hopelijk kunnen ze een nieuwe regering maken die werkt.

  en ja de voetbalgekte is volop bezig . Vlaggen wapperen overal en vuvuzelas zijn hier in België ook al verkrijgbaar. Ik heb een weddenschap lopen met een aantal collega's wat het voor mij wat interessanter maakt . Ik steun Argentinië, land waar ik later dit jaar naartoe ga. Zijn jullie Ook al veel vuvuzela's tegengekomen?

  en ik heb mijn 5 km start to run afgelegd. ik ben fier . Spijtig genoeg sinds juliie weg zijn weer last van mijn sinussen en de laatste dagen verergert het alleen maar ....PFFFT.

  voor de rest veel werk !!!!! en volgende week werchter !!!! en solden !!! Het is te zeggen veel geld uitgeven...

  Groetjes

  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zijn jullie goe bezig zeg ; echte kilometervreters. Die Baltische staten hebben inderdaad een authentiek karaktertje ; hopelijk houden ze dat nog even zo.

  En waar denken jullie aan onderweg ? Lukt het om van dag tot dag te leven nu zo zonder enige druk of verplichting ? Missen jullie al iets uit België ? Ik ben benieuwd...

  Zelf zijn we terug van 2 weken Ile de Ré in Frankrijk. We hadden er een relaxt dagschema : niet te vroeg opstaan, boodschappen doen op de markt, ontbijten, lezen, een beetje (zeker in vergelijking met jullie) fietsen, even op het strand zitten, weer een beetje fietsen, een terrasje doen. Niet zeer boeiend wel heerlijk !
  We hebben de enige cache van het eiland meegenomen (ééntje waar je geen hoogtevrees voor mocht hebben).

  Recent Louis van Ann en Patrick in het geocachen geïntroduceerd. Nu weten ze ook weer wat kopen voor die gast.

  Bij terugkeer door mijn werkgever bedankt voor bewezen (te weinig allicht :-)) diensten. Bevind mij nu ook in een soort loopbaanonderbreking : moet alleen nog een instant animatieplan bedenken maar dat komt zeker goed.

  Momenteel hebben we hier in de Kempen (en daarbuiten ook) een hittegolf en kan een mens niet zo veel zinnigs verrichten. Een regering hebben we nog niet ; de koning zit te feesten in Congo en Marianne Thyssen ziet het niet meer zitten bij de CD&V.

  In België alles rustig dus. Trappen jullie maar lustig door en vooral, geniet ze !
  Wij denken aan jullie,
  Inge en Luc

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En wie was er gisteren dinsdag 12/10 te zien in Terzake op TV. Papa Makowski. Ik heb het opgenomen maar ik denk dat het op de site van terzake ook te zien moet zijn in het kader van de verlossing van de Chileense mijnwerkers...

  Voor de rest ben ik naar mijn vetrekvergadering geweest afgelopen zaterdag. De reis heeft vastere vorm gekregen en het is aftellen geblazen... als is het bij mij maar voor 3 weken.

  En vandaag is mijn Papa 65 geworden. eindelijk kan hij van al die gepensioneerde voordelen gebruikmaken..;-) en als het weer meewerkt gaan we binnenkort ballonvaren om dat te vieren..

  Groetjes

  clo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo An & Mark,

  Ik denk dat we net onze eerste "kerstwensen" ontvangen hebben van "Down Under"!
  We wisten niets van jullie prachtige plannen en blijkbaar zijn ze al voor de helft gepasseerd. Dat is wat wij zouden noemen, tijdskrediet mooi invullen! Effe een mooi stukje van onze planeet meenemen.
  Met dit in gedachten zouden wij onze wensen een beetje willen bijsturen ; Dat jullie geweldige reis verder mag verlopen zoals ze bezig is, zonder ongelukken en met fantastische hoogtepunten en dat jullie uiteindelijk ook weer veilig terugkeren en er een schitterende herinnering aan mogen overhouden.

  Vele groeten, Luc & Ivette (Casa Clavi)

  BeantwoordenVerwijderen