woensdag 23 maart 2011

Twijfels over België?! Kom naar onze FLASHBACK!

Sinds zondag zijn we terug op Belgische bodem en dat valt al bij al goed mee want het is hier lente! En ons huisje hebben we in prima conditie teruggevonden: zo'n ijverige huiszitser is goud waard.

Maar genoeg on-line geleuterd. We hebben nu terug de kans dat in het echt te doen. Daarom gaan we op vrijdag 1 april vanaf 18u iets drinken in het eet- en praatcafé De Steenberg in Moorsel. Iedereen die er zin in heeft is welkom om er binnen te springen: wij zorgen voor ongepubliceerd fotomateriaal, straffe verhalen en drank. Wie honger heeft kan daar ook iets eten. En spring maar binnen wanneer het u past: wij plannen daar de hele avond te zitten.

Voor wie denkt dat Moorsel het einde van de wereld is, kijk maar eens een tweede keer op de kaart en bedenk hoe ver Nieuw-Zeeland wel is. De Steenberg is gelegen in de Spechtenlaan 8 in Moorsel en is snel bereikbaar via de E40 Leuven/Brussel afrit Sterrebeek/Nossegem, neem richting Sterrebeek en beneden in de bocht sla je links af in de Waalsestraat. Blijf de hoofdbaan volgen richting Moorsel en net voorbij het kerkhof en voor het tankstation ga je links de Boslaan in. Vanaf daar kan je makkelijk de borden naar De Steenberg blijven volgen.

Stuur ons een e-mail als je plant langs te komen, dan kunnen we onze gastheer een idee geven van de hoeveelheid vocht die hij moet voorzien.

Dit is geen aprilgrap.

Ontbijt in Maleisië

Nagerecht in Maleisië
En voor wie er niet kan bij zijn Watch This Space! We gaan nog de resterende fotoreeksen beschikbaar maken en... wie weet kunnen we de kriebels niet onderdrukken om toch nog maar eens terug op stap te gaan.
Published with Blogger-droid v1.6.4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten