dinsdag 1 juni 2010

Vertrekken vanaf het tuinhekje?!

Om 1 of andere reden hebben we er (deze keer) niet voor gekozen om met de fiets te vertrekken vanaf thuis... We vliegen vanuit het beruchte Brussels South (bij ons beter bekend als Charleroi Airport) naar Stockholm Skavsta (bij de Zweden beter bekend als Nyköping Airport - ook ruim 100km ten zuiden van de hoofdstad).

Hopelijk kunnen we er morgen van zeggen dat dat meenemen van de fiets op het vliegtuig ook zijn voordelen heeft. Want ten opzichte van vertrekken vanaf het tuinhekje heeft dit alvast de nodige nadelen. Fietsen (gedeeltelijk) demonteren en in dozen passen die per stuk maar 20kg mogen wegen. Daarna nog de vraag hoe je die lompe dingen naar Charleroi krijgt. Gelukkig is er Claudia die ons uit de nood helpt (en vooral bereid is om 's morgens om 6:30u klaar te staan!). En daarenboven staan we hier - Ryanair-gewijs - op de weegschaal te overwegen hoe we met de juiste combinatie bagage niet aan overgewicht geraken. Stress dus.

Ondertussen hebben we de voorbije weken wel het gevoel gehad dat iedereen ons aan het tuinhekje is komen uitwuiven. Waarvoor onze dank.

De twee groepen collega's hebben gepast ons iets meegegeven voor onderweg (foto's volgen... onderweg). Daarnaast heeft S9develop voor Mark (aka Asmodeus) o.a. een maandelijkse bijdrage/opdracht geleverd en de coördinaten om terug thuis (of toch op het werk) te geraken. De communicatie-collega's hebben naast een aantal praktische kampeerspullen ook natuurlijk de grafische vormgeving gedaan van deze website!

De vrienden denken vooral aan de praktische kant van het fietsen: het bandenplakgerief steekt in de bagage.

Alle ouders zijn nog eens een laatste keer komen kijken hoe we er uit zien... Allez - we kunnen vertrekken!

1 opmerking:

  1. allez, hopelijk zijn jullie met dozen en al goed vertrokken richting Zweden. Doe Pipi Langkous de groeten.

    Kathleen & co

    BeantwoordenVerwijderen