woensdag 7 juli 2010

2000

Vandaag hebben we onze 2000ste km fietsen gevierd aan het graf van de zon op het eiland Saaremaa.

We zitten nu al een aantal dagen op de eilanden. De voorbije dagen op Hiiumaa waar de afstanden groot en saai waren tussen de bezienswaardigheden. Saaremaa was vandaag een pak verteerbaarder.

En wat we meegemaakt hebben onderweg, is het onderwerp voor een volgend bericht - in het Engels voor onze Estse vrienden!

Maar nu moeten we zowaar ijverig op schema blijven fietsen want... op 13/7 hebben we afspraak met Nat en Margoo in Riga! We kijken er massaal naar uit!

1 opmerking:

 1. In België is het geen weer om te fietsen, eerder om te puffen of te ploffen. 's Avonds is het wel heerlijk om op terras te zitten met een glaasje witte wijn, een stukje pure chocolade (grapje, 't is een ijsje) en een boekje of een leuke blog.

  De Wever heeft zijn opdracht afgerond en convergenties gezien die nog wat verder uitgediept dienen te worden (door de man met het strikje wellicht). Tja, ook voor die mannen is het warm.

  Spanje zit in de finale van het WK, dus ik blij (al zegt mijn buikgevoel dat den Hollander gaat winnen).

  In Limburg zijn ze eindelijk begonnen met het plukken van de kersen dankzij de jobstudenten. Vorig weekend was ik er met Greet en de fiets en hebben we ons buikpijn moeten eten aan die kersen omdat ze superrijp waren !

  Soit, geen spectaculair nieuws dus in onze contreien (tenzij jullie nog niet wisten dat Bart Kaël en Luc Appermont al eeuwen een koppel zijn).

  Life goes on in Belgium ; fiets en plof ze !

  Inge en Luc

  BeantwoordenVerwijderen